UD York 2016

Norsk Forskningslaboratorium ved Høgskolen i Gjøvik.

Universell og NTNU i Gjøvik arrangerer på vegne av Kommunal- og moderniseringsdepartementet et skrivekurs for de som ønsker å levere inn abstract til konferansen i York i august 2016.

Universell og NTNU i Gjøvik ønsker på vegne av Kommunal- og moderniseringsdepartementet velkommen til veiledet kurs i skrivning av abstracts og papers for presentasjoner til konferansen Universal Design York 2016.

Tidspunkt:

30. mars 2016 kl. 11.30 - 18.00. Middag klokka 19.00
31. mars 2016 kl. 09.00 - 13.00

Sted:

Quality Hotell Strand, Gjøvik

Kurset er et tiltak for å gjøre flere i stand til å sende inn abstracts til konferansen. I kurset vil du bli veiledet i søknadsprosessen, og det blir satt av tid til å arbeide med selve prosjektsøknaden enkeltvis og i grupper. Målgruppen for skrivekurset er ansatte i offentlig sektor (for eksempel kommuner, statlige forvaltningsorgan, universiteter og høgskoler).

Program og informasjon om selve konferansen finner du på nettsiden York 2016.

Kurset er gratis for deltakerne, og inkluderer faglig opplegg og bevertning. Reise bekostes av den enkelte. Tilskudd til overnatting kan ytes etter behov, ta kontakt med Kjetil Knarlag på e-post kjetil.knarlag@ntnu.no vedrørende dette.

Meld deg på via vårt påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende, og påmeldingsfristen er 18. mars 2016.

Praktisk informasjon

Forbindelse med Gardermoen kan gjøres med buss. TIMEkspressen (TE15) kjører annen hvert time mellom Gjøvik og Oslo via Oslo Lufthavn Gardermoen. De reklamerer med gratis trådløst nett, aircondition og ekstra komfortable seter. Vi anbefaler å kjøpe billett på nett eller mobil før reisen. Det ser ut som siste mulige avgang fra Gardermoen for å rekke frem er klokka 9.05

Fra Oslo er det lettest med tog. Toget tar to timer, og for å rekke frem må du ta toget fra Oslo S klokka 9.02.

For de som trenger overnatting har vi reservert rom på Quality Hotel Strand. Kontakt hotellet for å få avtalepris på hotellet, det er reservert 20 rom til dette arrangementet.

Velkommen til to spennende dager ved NTNU i Gjøvik!

Med vennlig hilsen

Einar Lund (KMD)
Jonny Nersveen (NTNU i Gjøvik)
Kjetil Knarlag (Universell, NTNU)